İş yerini soyan hırsızlar devriye ekiplerine yakalandı!

Tarih: January 01, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep'te bir iş yerinden çok sayıda cep telefonu ve aksesuar çalan 3 şahıs devriye görevindeki polis ekiplerine yakalandı.

Olay, Nizip ilçesi Fevzipaşa Mahallesi Necip Mahmut Caddesi üzerinde meydana geldi. Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri sabaha karşı devriye görevlerini icra ettikleri sırada sırtlarında çuval ve poşetlerle şüpheli şekilde yürüyen 3 şahsı gördü.

 Sorgulamak üzere yanlarına gelen polisleri gören şahıslar, çuval ve poşetleri ara sokaklardan birine bırakarak kaçtı. Polis ekipleri kaçan şahısların daha önceden de suç kayıtları bulunan M.Ö. (16) ve Y.Y. (15) olduğunu tespit ederek, iki zanlıyı evlerinde yakaladı. Yakalanan 2 şahsın emniyetteki sorgularında, kaçan diğer şahsın ise daha önceden suç kaydı bulunan Yakup K. (21) olduğu tespit edildi.

Polis ekiplerince evinde yakalanan Yakup K. ve önceden gözaltında bulunan M.Ö. ile Y.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık zanlısı 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön