Gaziantep Sanayi Sitesinde Terör Operasyonu

Tarih: February 28, 2016 Kategori: , ,
Edinilen bilgiye göre, 25 Aralık Sanayi Sitesi 10. Ada'da bir dükkana çevik kuvvet polislerinin de katılımı ile operasyon düzenlendi.


Operasyon sırasında polis ekipleri iş yerinde inceleme yaparken, çevik kuvvet polisleri de çevre güvenliğini aldı. Polis ekipleri iş yeri içerisindeki bazı belge ve dokümanlara el koydu. Olayla ilgili gözaltına alınanlar olduğu öğrenilirken, soruşturma sürüyor.

BİR BAŞKA BASKIN OPERASYONUNDA
Gaziantep’te polis, 13 ayrı depoya yaptığı baskında 5 bin 500 litre etil alkol, bin 600 litre doluma hazır sahte içki, 500 adet muhtelif markalarda sahte içki ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri kentte 13 ayrı depoya yaptığı operasyonlarda 5 bin 500 litre etil alkol, bin 600 litre doluma hazır sahte içki, 500 adet muhtelif markalarda sahte içki ele geçirdi. Polis olayla ilgili 14 şahıs hakkında işlem yaptı.Polis ekipleri, ’merdiven altı’ tabir edilen sahte İçki üreticileri ve satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Şahinbey ilçesinde tespit edilen bir adrese de operasyon düzenledi. Operasyonda piyasaya sürülmeye hazır halde bin adet muhtelif markalarda sahte içki ele geçirildi. Olayda gözaltına alına A.B ve S.S., işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön