5 mahallede seçim heyecanı

Tarih: March 07, 2016 Kategori: , , , ,
Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi sınırlarında yeni kurulan 5 mahallede muhtarlık ve ihtiyar heyeti seçimleri yapıldı.

Şahinbey ilçesinde yeni kurulan Abdülhamit Han, Beştepe, Ertuğrulgazi, Geylani ve İbn-i Sina mahallelerinde muhtarlık ve ihtiyar heyeti seçimi yapıldı. Beştepe Mahallesinde oturan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’da eşiyle birlikte oy kullanmak için Şenel-Sabri Turan Orta Okuluna geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Tahmzoğlu, seçimlerin hayırlı olması diledi.

Kayıtlı olduğu 2008 numaralı sandığa giden Tahmazoğlu, oyunu kullandı. Oy kullanımı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tahmazoğlu, “ Şahinbey ilçemiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Her yıl yeni mahalleler kuruyoruz. Bu yılda 5 yeni mahalle kurduk. Beştepe, Geylani, Ertuğurulgazi, İbni Sina ve Abdulhamit Han Mahallelerimiz.

Bugün 6 Mart tarihi itibariyle bu mahallerimizde muhtarlık seçimlerimiz var. Ben tüm adaylara başarılar diliyorum. Her yıl Şahinbey ilçemizin nüfusu 30 bin kişi artıyor. 2015 rakamlarına göre ilçemizin nüfusu 870 bin 528 kişi. Bu nüfusumuzla şu anda 69 il merkezinde büyük bir nüfusa sahibiz. Bu rakama Suriyeli misafirlerimiz dahil değil. 200 binden fazla Suriyeli ile birlikte 1 milyon 100 bin kişilik bir nüfusa sahibiz. Bizde gelişen Şahinbey’e göre yeni mahalleler oluşturup, planlı programlı büyüyoruz. Yeşil alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla, yeni konutlarıyla, iş yerleriyle, gençlik merkezleriyle daha yaşanabilir bir Şahinbey için uğraşıyoruz. Ben bugün yapılan muhtarlık seçimlerinin Şahinbey ilçemize ve bütün adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön