Gaziantep Silah Sesleriyle Uyandı

Tarih: March 28, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep’in Yavuzeli İlçesinde bir marketi soymaya çalışan zanlıların polisi fark edip kaçmaya başlaması, hareketli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Otomobille kaçan zanlıların durması için polis havaya ateş açarken, vatandaşlar siren ve silah sesleri ile uyandı.

Yaşanan kovalamaca sonrasında zanlılara ait otomobil terk edilmiş olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 03:30 sıralarında meydana geldi. Cingife mahallesinde bir markete girmeye çalışan hırsızlar devriye gezen polis ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Polisin kendilerini fark ettiğini gören zanlılar, 27 ZC 876 plakalı otomobile binerek kaçmaya başladı.

Zanlıların teslim olması için havaya uyarı atışı yapan polis ekipleri ile zanlılar arasında gece boyunca kovalama yaşandı. Otomobil Çimenli mahallesinde izini kaybettirdi. Zanlıların peşini bırakmayan polis ekipleri, zanlıların kullandığı otomobili terk edilmiş olarak buldu.

Ekiplerin araç üzerinde parmak izi ararken, ilçeye dönen devriye ekipleri tek tek iş yerlerini kontrol etti.Yapılan kontrollerde, Foto Özen isimli iş yerinin kapısının açık olduğunu fark edince iş yeri sahibi Ahmet Kırıcı’ya haber verildi. İş yeri sahibinin yaptığı incelemelerde iş yerinde bir çok yerin kurcalandığı fakat hiçbir şey çalınmadığı anlaşıldı .Yavuzeli’nde artan hırsızlık olayları üzerine İlçe Emniyet Amirliği harekete geçerek kameraları incelemeye aldı. İlçede iki gün önce gıda üzerine çalışan bir iş yeri ile Hacı Sait Korkmaz Ortaokulunda hırsızlık olayı yaşanmıştı.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön