Sokak Ortasında Dehşet

Tarih: March 30, 2016 Kategori: , ,
Tayvan'ın başkenti Taipei'de, annesinin yanında yürüyen üç yaşındaki bir kız çocuğu, arkadan yaklaşan bir kişi tarafından sokak ortasında, onlarca kişinin gözleri önünde başı kesilerek öldürüldü.


Tayvan'da yayınlanan Apple Daily gazetesinin haberine göre, soyadının Wang olduğu belirtilen 33 yaşındaki bir erkek, Taipei'de bir metro istasyonu yakınlarında annesinin hemen yanında bisiklete binen küçük kızın arkasından yaklaşarak aniden yere düşürdü.


Çocuğu yere düşürür düşürmez belinden çıkardığı kasap bıçağı boğazına dayayan adam, kızın annesinin kurtarma girişimlerine rağmen, onlarca kişinin dehşet dolu bakışları altında kızın başını keski.

Adı gizli tutulan anne, saldırganın ilk  başta kızına yardım etmeye çalıştığını düşündüğünü ve birden bıçakla kızına saldıran adamı durdurmayı başaramadığını anlattı.

Olaya şahit olan çok sayıda kişi katili ancak kurbanının başını kestikten sonra durdurabildi. Kalabalığın linç etmeye çalıştığı saldırgan olay yerine gelen polis tarafından güçlükle kurtarılabilirken, saldırganın daha önce akli dengesi yerinde olmadığı için tedavi gördüğü, işsiz ve bunalımda olduğu belirtildi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön