Firari cinayet şüphelilerinin evine molotof kokteyli attılar

Tarih: April 15, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'te, 4 gün önce iki akraba aile arasında çıkan kavgada Yılmaz Özgen’i öldürerek kaçan firari şüpheli baba ile oğlun evine molotof kokteyli atıldı.


Geçen pazartesi günü Barak Mahallesi'nde oturan Yılmaz Özgen beraberinde yeğeni Mehmet Özgen ile alacak meselesinden dolayı husumetli olduğu akrabası Hacı C.'nin evine gitti. Burada Hacı C., oğlu Mehmet C. ve Yılmaz Özgen ile yeğeni arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Yılmaz Özgen ve yeğeni tabancayla vuruldu. Hastaneye götürülen yaralılardan Yılmaz Özgen doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Olayın ardından cinayet şüphelisi Hacı C. ile oğlu ise kaçtı.

Dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişiler, cinayet şüphelisi firari baba ile oğlunun Barak Mahallesi'ndeki evine 2 molotof kokteyli attı. Atılan molotoflardan biri duvara, diğeri de evin kapısına çarparak yere düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayın bildirilmesi üzerine Hacı C.'nin yakınlarının yaşadığı sokağa gelen polis, bir süre inceleme yaptı.

Polis ekipleri molotofları atan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatırken, cinayet şüphelisi firari baba Hacı ile oğlu Mehmet C.'nin de aranmasına devam ediliyor.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön