GASKİ, 5 gün boyunca şu hizmetleri veremeyecek

Tarih: April 28, 2016 Kategori: , , ,
GASKİ Genel Müdürlüğü elektronik alt yapı sisteminde yeni bir programa geçeceğini açıkladı. Bu nedenle Genel Müdürlük, 30 Nisan ile 05 Mayıs 2016 tarihleri arasında bazı hizmetleri gerçekleştiremeyeceğini açıkladı.

Genel Müdürlük, 5 günlük sürede şu hizmetleri veremeyecek: “GASKİ vezneleri, PTT şubeleri ve bankalarca yapılan tüm tahsilat ve iade işlemleri, taksit işlemleri, sayaç okuma ve buna bağlı tahakkuk işlemleri, sayaç endeksi okunmayan (kapalı geçen) abonelerin beyan ile yapacakları tahakkuklar, yeni abone ve devir (sözleşme yenileme) işlemleri için müracaatlar alınacak ancak bu başvurulara ait ücretler tahsil edilemeyecek.”

Genel Müdürlük,  yukarıda belirtilen işlemlerden dolayı abonelerin mağdur olmaması için bir takım önlemler de aldığını açıkladı.

İşte o önlemlerden bazıları: “Okuma süresi geciktiğinden dolayı oluşacak kademe fiyat farkı, okuma yapılmayacak süre dikkate alınarak tekrar hesaplanacak. Son ödeme tarihi 30Nisan ile 05 Mayıs 2016 tarihlerine denk gelen faturaların son ödeme tarihleri 06 Mayıs 2016 tarihine ertelenecek ve abonelere gecikme faizi yansıtılmayacak. Su borcundan dolayı suları kesilmiş abonelerin açma işlemleri, GASKİ açma/kesme şefliğine yapılacak ödeme taahhütü doğrultusunda değerlendirilecek.”
Kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön