Melisa ve Şerife'den acı haber

Tarih: April 19, 2016 Kategori: , ,
Adana'nın Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli mahallesinde ayakkabısı nehre düşen kız kardeşler, ayakkabıyı almak için suya girince bir daha çıkamadılar. İki kız kardeşin cesetleri bugün yapılan arama çalışmaları sonunda bulundu

İlçeye bağlı Himmetli mahallesinden geçen Göksu Nehri kenarlarında erik toplayan Şerife Öksüz (5) ve Melisa Öksüz (7) adlı kız kardeşler, çamurlu ayakkabılarını yıkamak için evlerinin yanında bulunan Göksu Nehri kenarına geldi.

Burada ayakkabısını sudan almak isteyen Melisa ayağının kayması sonucu akıntıya kapıldı. Ablasını kurtarmak isteyen küçük Şerife ise peşinden gidince ikisi de suya düştü.
Bu sırada çocuklarının suya kapıldığını gören ve o sırada evlerinin bahçesinde çalışan baba Ahmet Öksüz çocuklarını nehirden kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı.

AFAD ekipleri, aile ve yakınları ile köylülerin de katılımıyla her iki kız kardeşi arama çalışması başlattı. Havanın kararması ile birlikte arama çalışmaları sabah yeniden başladı.
Öğle saatlerinde 7 yaşındaki Melisa Öksüz’ün cesedi sudaki millik alanda kayalıkların dibinde arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.
Baraj kapaklarının kapatılması ve su seviyesinin iyice düşürülmesi ile birlikte diğer kız kardeş Şerife Öksüz’ün cesedi de öğleden sonra bulundu.
kaynak:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön