Şehit Ateşi Gaziantepe Düştü

Tarih: April 18, 2016 Kategori: , , , ,
gaziantepli abdullah delibaş şehit olduVan'da bir eve yapılan operasyonda çıkan çatışmada yaralanan 2 polis memurundan iki çocuk babası Abdullah Delibaş şehit oldu. Şehidin Gaziantep'teki baba ocağına ateş düştü.

Van’ın Hacıbekir Mahallesi’nde bir eve yapılan operasyonda çıkan çatışmada yaralanan 2 polis memurundan Kilis nüfusuna kayıtlı 2 çocuk babası Abdullah Delibaş, kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin Gaziantep'in Güneykent Mahallesi'nde oturan ailesine acı haber verildi.


Şehit polisin 6 ay önce yaralandığı için geldiği babaevine Türk bayrağı astığı öğrenildi.Van’da güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Abdullah Delibaş’ın (38) Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi Korukent Sitesi’nde oturan ailesine acı haber ulaştı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit polisin Van’a gönüllü olarak gittiği ve eşi ile çocuklarının halen Van’da bulunduğu öğrenildi. Ailesinin yarın şehit polisin naaşı ile birlikte Gaziantep’e geleceği belirtildi.

 Şehit polisin 6 ay önce de yaralandığı ve bu nedenle babaevine geldiğinde Türk bayrağı astığı öğrenildi.Operasyon sırasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Abdullah Delibaş’ın naaşı, yarın Van’da düzenlenecek törenin ardından Gaziantep’e getirilecek.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön