Yanlış yere yapılan köprü, sık sık kazalara neden oluyor!

Tarih: May 31, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'in Araban ilçesinde yıllar önce yanlış yere yapılan köprü, genişletilen yol çalışmaları ile kazaya davetiye çıkarıyor.

Araban ilçesi doğu girişindeki, yolu güzergahına yıllar önce dere yatağı gelişigüzel yapılan köprü sık sık ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara neden oluyor. Araban-Fıstıklıdağ grup yolunda başlattığı 1. etap genişletme çalışmalarının 20 Ekim 2015 tarihinde tamamlanmasının ardından yanlış noktaya konulduğu daha da belirgin hale gelen köprü, sürücü ve yayaların tepkisine neden oluyor. Köprünün doğru bölgeye alınmasını isteyen vatandaşlar, aynı yolun 2. etabı kapsamında Aşağı Yufkalı kırsal mahallesi ile Gümüşpınar kırsal mahallesi arasındaki çalışmalarda köprünün de doğru noktaya çekilmesini istedi.

Araban Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Karademir, köprüde sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, köprünün çaprazda olduğu kadar genişlik açısından da yeterli olmadığını ifade etti. Daha büyük kazaların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Karademir, aksi takdirde yaşanacak kazaların vebali ve sorumluların yetkililer olacağını kaydetti.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön