Gaziantepte Rüşvet Operasyonu

Tarih: June 11, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'te Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde rüşvet karşılığı belge düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 14 zanlıdan 10'u adli kontrol kararı, 4'ü ise savcılık talimatıyla salıverildi.

GAZİANTEP - Gaziantep'te Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde rüşvet karşılığı belge düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 14 zanlıdan 10'u adli kontrol kararı, 4'ü ise savcılık talimatıyla salıverildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde rüşvet karşılığı belge düzenlendiği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, aralarında il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve memurların da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 14 zanlıdan 4'ü cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Diğer 10 zanlı ise tutuklanma talebiyle çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla salıverildi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön