Gaziantep'li ünlü iş adamları gözaltında

Tarih: July 29, 2016 Kategori: , ,
Akşam saatlerinde yapılan operasyonlarda bazı Gaziantepli işadamlarına gözaltı kararı çıktığı öğrenildi
Akşam saatlerinde yapılan operasyonlarda bazı Gaziantepli işadamlarına gözaltı kararı çıktığı öğrenildi. Bir makarnacı işadamının gözaltına alındığı gelen bilgiler arasında. FETÖ- PDY Operasyonu çerçevesinde Gaziantepli bir makarnacının gözaltına alındığı öğrenildi. Akşam saatlerinde yapılan operasyonlarda bazı işadamlarına gözaltı kararı çıktığı iddia edildi.Gözaltı alınanlar arasında Gaziantep'in ünlü bir inşaat firmasının sahibinin da belirtiliyor.

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından başlayan FETÖ Operasyonları artarak devam ederken, Gaziantep'te bazı iş adamlarına gözaltı kararı çıktığı öğrenildi. Akşam saatlerinde düzenlenen operasyonlarda İ. M. isimli sanayici hakkında gözaltı kararı çıktığı ve evinde bulunamadığı için eşinin gözaltına alındığı iddia ediliyor. Yine ünlü bir inşaat Firmasının sahibinin de Gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

FETÖ'den Hakkı'nda gözaltı kararı çıkan Gaziantep’li ünlü makarnacı sanayici İ.M'nin İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi. Edinilen bilgiye sanayici İtalya'ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında gözaltına alındı G.H., M.A. ve C.Y'nin adı geçiyor. Bu arada bir cam firmasının sahibi de gözaltına alındığı öğrenildi.
kaynak:bizdevarızgazetesi

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön