Gaziantep'te Patlama Ayrıntıları

Tarih: August 21, 2016 Kategori: , , ,
GAZİANTEP kent merkezinde, bir sokak düğününde patlama meydana geldi. Ölü ve yaralalıların olduğu belirtilen, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Reuters: Saldırıda 8 kişi öldü, 60 kişi yaralandı.

Şahinbey İlçesi'ne bağlı Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir sokak düğününde saat 22.40 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine polis ekipleriyle çok sayıda ambulans sevk edildi.

AK PARTİLİ ERDOĞAN: BÜYÜK İHTİMALLE CANLI BOMBA
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'teki saldırıyla ilgili "Büyük bir ihtimalle canlı bomba" dedi.

Milletvekili Mehmet Erdoğan, Cnn Türk'te yaptığı telefon bağlantısında, saldırının büyük ihtimalle canlı bomba olduğunu belirterek, olayda yaşamını yitirenlerin olduğunu kaydetti. Mehmet Erdoğan, şunları söyledi:
"Gelen bilgiler yaralılar ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız da var. Tabi bir mahalledeki düğüne saldırı. Büyük ihtimalle bir canlı bomba. Canlı bomba olduğu şeklinde bilgi geldi. Bir aşama sonra netleşir, ama gelen ilk bilgi bu noktada. Şu anda sayı bilinmiyor. Yaralılar var ama hayatını kaybedenler de var. Şu ana kadar Gaziantep ve ülkemizdeki bomba patlatma katliamlarını DAEŞ yada PKK yapıyor. Yani bunlar hepsi aynı merkezden yönetiliyor."

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön