Sanko Parkın Tamamı El Değiştirdi

Tarih: August 16, 2016 Kategori: , , , ,
SANKO Holding ve Rönesans Holding ortaklığı ile 2009 yılı Nisan ayında kapılarını açan Sanko Park’ta Rönesans Grubu’nun hisse devri ile hisselerin tamamı SANKO Holding’in sahipliğine geçti.
Bölgenin yaşam alanı haline gelen “Gaziantep’in alışveriş merkezi” Sanko Park’ta, Rönesans Holding’e ait yüzde 49 oranındaki hisse, SANKO Holding tarafından satın alındı.
Tamamı SANKO Holding’e geçen ve ortalama 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayan Sanko Park’ta, bundan sonraki süreçte değişik çalışmalar yapılacağı ve yenilikler üzerinde yoğunlaşılacağı bildirildi.

SANKO PARK
Sanko Park, zengin marka karmasıyla kaliteyi arayan ziyaretçilerini ferah bir ortamda buluşturuyor. Kent merkezinde, 140 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 520  metrekare kiralanabilir  alanda hizmet sunan Sanko Park, aylık 1 milyona yakın ziyaretçi ağırlıyor. Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Sanko Park, sinemaseverleri Avşar Sinemaları’nın 1.144 kişilik 10 salonunda ağırlıyor. Gaziantep';te en büyük oyun alanına sahip olan Play Park 4.270 m² ile Sanko Park’ta çocukların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Gaziantep';in “tam kalbinde” bulunan Sanko Park’a, bu avantajı nedeniyle kentin her semtinden çok kolay ulaşılabiliyor. Sanko Park Alışveriş Merkezi, haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

SANKO HOLDİNG                                                                                                                    
SANKO Holding’in temeli, beş kuşak önce, 1904 yılında büyük dede Sani Bey’in bir dokuma tezgahı ile atıldı. 1926’da dede Zekeriye Konukoğlu’nun geliştirdiği işi, 1943 yılında baba Sani Konukoğlu devraldı ve mütevazı aile işletmesini vizyonu ve çalışmalarıyla büyük işletmeler haline getirdi.

Sani Konukoğlu’nun izinde yürüyen sonraki kuşaklar, yeni yatırımlarla grubu daha da güçlendirdi ve yaklaşık 15 bin kişinin istihdam edildiği, güçlü şirketler topluluğu haline getirdi. Sani Konukoğlu’nun “İşin hilesi dürüstlüktür” ilkesini benimseyen SANKO, kurucusunun ileri görüşü ve koyduğu hedeflerle dünya çapında ürün ve servisler sunan bir şirketler topluluğu haline geldi.
Toplum çıkarına olmayan hiçbir faaliyette bulunmamaya azami özen gösteren SANKO, 1990’lı yılların başından itibaren hayata geçirdiği değişik iş kollarına girme kararı sonucunda bugün tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makineleri, finans, bilişim, sağlık, eğitim, AVM ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyette bulunuyor.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön