ABD’nin ‘Gaziantep’ oyunu ters tepti!

Tarih: September 28, 2016 Kategori: , ,
Son günlerde konsoloslukları aracılığıyla yayınladığı açıklamalarla vatandaşlarını Gaziantep’e gitmemeleri konusunda uyaran ve Gaziantep'teki AVM ve eğlence merkezilerini hedef gösteren ABD’nin oyunu tutmadı. Aksine terör, ABD’de hortladı.

ABD, yayınladığı uyarı ve açıklamalarla, son 5 yıldır tarihin en acımasız iç savaşlarından birinin yaşandığı Suriye’ye komşu olan, yoğun göç ve mülteci alan ve bütün bunlara rağmen büyümeye devam eden Gaziantep’i hedef göstermişti. Yaptığı açıklamalarla vatandaşlarını Gaziantep’e gitmemeleri konusunda uyaran ABD’nin bu oyunu tutmadı. Aksine terör ABD’de hortladı.

Son günlerde ABD’de artan terör olayları ve silahlı saldırılar, çok sayıda insanın ölmesine ve yaralanmasına neden oldu. 23 Eylül'de düzenlenen silahlı saldırıda 4'ü kadın, 5 kişi hayatını kaybetmişti. İlginç olan ise bu saldırılara rağmen ABD, kendi vatandaşları için önlem almayı bir kenara bırakıp, Gaziantep aleyhine açıklama ve uyarı metinleri yayınlamaya devam ediyor.

TAYYAR'DAN TEPKİ: KENDİNİZE BAKIN!
ABD’nin ‘Gaziantep’ oyununu AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabında şöyle tarif ediyor:

NEW YORK'TA BİR PATLAMA DAHA!
ABD’nin New York’un Bronx bölgesinde patlama meydana geldi. 2’si itfaiyeci az 5 kişi yaralandığı patlama nedeniyle patlamanın yaşandığı binanın çevresindeki iki binada da hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çevrede bulunan evler de boşaltıldı.
Patlamadanın nedenine ilişkin inceleme sürüyor.

DÜNKÜ SALDIRIDA NE OLMUŞTU?
ABD'nin Teksas eyaletinin Houston kentinde dün bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenlendiği, saldırıda birçok kişinin yaralandığı bildirilmişti.

23 EYLÜL'DE DE SALDIRI OLMUŞTU!
ABD'nin Seattle kentine yaklaşık 100 kilometre uzaklıkta yer alan Burlington'daki bir alışveriş merkezinde 23 Eylül'de düzenlenen silahlı saldırıda 4'ü kadın, 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön