Bakan müjdeyi verdi: Artık İptal

Tarih: September 14, 2016 Kategori: , ,
Bazı şirketlerin haksız kazanç kapısına dönüşen ve adeta sürücülere tuzak kuran Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) uygulaması sona eriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Devlet hem vatandaşını korumak için hem de gelir elde etmek için vatandaşına tuzak hazırlamaz. Bayram üstü bu konuda çok daha dikkatli olduk. Bayram ertesi uygulamaya girecek. Bu konudaki bütün hazırlıklar yapıldı" dedi.

BAYRAM ERTESİ UYGULAMAYA GİRİYOR
Bakan Soylu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Bir de TEDES meselesi var. Devlet hem vatandaşını korumak için hem de gelir elde etmek için vatandaşına tuzak hazırlamaz. Bayram üstü bu konuda çok daha dikkatli olduk. Bayram ertesi uygulamaya girecek. Bu konudaki bütün hazırlıklar yapıldı. İnşallah ortaya koyduğumuz iradeye milletimiz de karşılık verecek. Ülkemizde yaşanan trafik kazaları inanın içimizi burkuyor. Bu kadar kaliteli yollarımız olmasına rağmen malesef ciddi kazalarla karşı karşıya kalıyoruz.

Alacağımız tedbirler önemlidir. Emniyet kemeri sadece arabanın önünde bulunanlar için değil arkada emniyet kemerinin çok daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Milletimize mesajımızdır. Son 15 yılın en az kazası ile karşı karşıyayız.

3-4 saatte bir kaza istatistiklerini alıyoruz. Ne olursunuz dönüş yolunda acele etmeyin. Birbirimizi uyaralım. Televizyonlarımıza buradan çağrıda bulunuyorum. Bu konuda hatırlatma yapsınlar."

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön