Gaziantep'te polis sürücüleri uyardı

Tarih: September 10, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı dolayısıyla sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi artan trafik yoğunluğunun yanı sıra otogar ve kontrol noktalarında bekleyerek trafikteki bazı araçları durduran polis memurları, sürücülere ve yolculara broşür dağıtarak, bayramın kazasız geçmesi için bilgilendirmede bulundu.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapmakta olan polis memuru Tevfik Çakas, uygulamaya bayram boyunca devam edeceklerini belirterek şöyle dedi.

“İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olarak tüm sürücülerin bayram süresince güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için broşürler hazırladık. Bu broşürleri sürücülerimize dağıtıyoruz. Broşürlerimizde temel trafik kuralları ile ilgili bilgiler yer alıyor. Özellikle şehirlerarası yük ve yolcu taşımacılığı yapan araç sürücülerine yönelik uyarılarımız devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram süresince bu uygulamalarımız devam edecek” diye konuştu.
Polis memuru Mehmet Turhan ise amaçlarının bayramın kazasız belasız geçmesi olduğunu söyledi.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön