Bayram alışverişinde sinirlenen şahıs 'canlı bombayım' diye bağırdı

Tarih: September 12, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep’te bayram alışverişinde sinirlenen bir şahıs canlı bombayı diye bağırınca panik yaşandı. Vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen şahsı polis kurtardı.

Olay akşam saatlerinde Şahinbey ilçesine bağlı Gaziler Caddesi'nde yaşandı. M.D. isimli şahıs, üzerimde bomba var diye bağırıp paniğe neden oldu. Olayın aslı anlaşılınca çevrede bulunan vatandaşlar tarafından dayak yedi.

İddiaya göre M.D isimli bir şahıs, ayakkabı değişimi için Balıklı Parkı'nda bulunan bir ayakkabıcıya gitti. Yürekleri ağza getiren olay bu sırada başladı. Aldığı ayakkabıyı değiştirmek isteyen şahıs, olumsuz yanıt alınca kavga çıkardı. Şahıs, kavga esnasında "Üzerimde bomba var kendimi patlatırım" diye bağırarak büyük paniğe neden oldu. Bayram alışverişi yapan onlarca vatandaş kaçışmaya başladı. Daha sonra olayın aslı anlaşılınca, M.D. isimli şahıs, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis, havaya ateş açarak, vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.

Dayak yiyen şahsın hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Büyük paniğin yaşandığı bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Ortalığı karıştıran şahıs hakkında ise soruşturma başlatıldı.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön