Fatma Şahin'den istifa açıklaması

Tarih: October 06, 2017 Kategori: , , , ,
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Ben yeniden encümen olarak seçiliyorum, bunun sizin için bir mesaj olması lazım" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara’da başladı.

The Green Park Otel’de düzenlenen toplantıda, 3 dönemdir görev yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş’ın istifasının ardından yeni Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı’nın belirlenmesi bekleniyor.

"SİZİN İÇİN BİR MESAJ OLMASI LAZIM"

Toplantıda basın mensuplarının istifa iddialarına ilişkin soruları yanıtlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Ben yeniden encümen olarak seçiliyorum, bunun sizin için bir mesaj olması lazım" açıklamasında bulundu.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi (TBB), Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla, Çukurambar’da bir otelde, eski İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından yeni başkanı  seçmek üzere toplandı.

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı, Konya  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek oldu.Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin de encümenlik görevine devam edecek.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön