Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'e övgü dolu sözler

Tarih: November 02, 2017 Kategori: , , , , , ,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. Turizm Şurası'nda yaptığı konuşmada Gaziantep için övgü dolu sözler kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep için kullandığı sözleri şöyle: "Milletimiz için tanrı misafiri sofrasında ne varsa bölüşebileceği, çayını, ayranını içirmeden gönderemeyeceği kişi demektir. Kapısına gelene ters bakan bir millet değiliz biz. Türk örfünü adetini sunduk, sunmaya da devam edeceğiz.

Turistlere ülkemizin güzellikleri yanında insanımızın manevi derinliğini gösterdiğimizde sadece para değil dost kazanmış oluruz. Eğer gönlünü kazandığımız insanlarla gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak ne mutlu bize. Türkiye'nin bir açıkhava müzesi olması ile övünmek hakkımızdır.

Ama asıl önemli olan bu zenginliği değerlendirebilmektir. Örneğin Gaziantep gastronomi alanında UNESCO'ya katılmıştır. Şanlıurfa'nın müzik alanında yaptığı başvuru kabul edilmiştir."

ERDOĞAN'DAN ŞAHİN'E: 'HEMEN DE GÜLÜYORSUN…'

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Turizm Şura’sına katılırken, Erdoğan’ın sözlerine alkışla destek verdi. Erdoğan Gaziantep ile ilgili sözlerinin hemen ardından Fatma Şahin’e bakarak, “Hemen de gülüyorsun” diyerek salonu kahkahalara boğdu.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön