Fatma Şahin, düğün konvoyunun yolunu kesti

Tarih: November 28, 2017 Kategori: , , , ,
Hafta sonunda Gaziantep'in kırsal mahallerini gezen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma şahin, düğün konvoyunun yolunu keserek, çifte mutluluklar diledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hafta sonunu Hoşgör, Düztepe ve Çıksorut Mahallelerine ayırdı. Mahalleliyi evlerinde ziyaret eden Şahin, kimi zaman ise vatandaşlarla halay çekti. Fatma Şahin'in hafta sonunda ilk programı Hoşgör Mahallesinde çeyiz için düzenlenen düğün oldu. Vatandaşlarla halay çeken Şahin, çifti kutladı. Düztepe Mahallesi Özdemirbey Caddesinde esnaflar ile görüşen Şahin, yoldan geçen bir düğün konvoyunun önünü keserek, durdurdu. Başkan Şahin, dünya evine girmeye hazırlanan yeni çifte mutluluk diledi. Damatla gelin ise karşılarında Fatma Şahin’i görünce hem şaşırdı, hem de mutlu oldu.
"Yatalak anne ve kızına sahip çıktı"
Yayla, Çelikçi ve Keklikçi ailelerini ziyaret eden başkan Şahin, onların sıkıntılarını dinledi, ihtiyaçlarını karşıladı. Çelikçi ailesinin durumu karşısında duygulanan Başkan Fatma Şahin, yatalak olan anne Hatice Çelikçi ile yakından ilgilendi. Annesine baktığı için okula gidemeyen kız çocuğunun durumunu öğrenen Şahin, kız çocuğuna annesinin tüm hastane ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi. Başkan ayrıca, kendisine gerekli okul ihtiyaçlarında yardımcı olacağını söyledi.
"Her zaman bizimle birlikte"
Mahalle sakinleri, Başkan Fatma Şahin’in samimiyetiyle insanlara yaklaşımıyla takdir edilmesi gerektiğini bildirerek, “Böyle mütevazı bir başkana sahip olan Gaziantep, gerçekten çok şanslı, o bizden birisi, sıcakkanlılığıyla, candanlığıyla, kucaklayıcılığıyla dört dörtlük birisi. Arı gibi çalışan başkanımız her türlü övgüyü hak ediyor. Bizimle birlikte halay çeken, ev ziyaretleriyle sorunlarımızı, çektiğimiz sıkıntıyı yerinde görüp bizleri dinleyen kaç tane başkan vardır” dedi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön