Gaziantep'te Polisin Durduğu Araç Şoke Etti

Tarih: November 10, 2017 Kategori: , , ,
Gaziantep’te yunus polis ekipleri şüphelendikleri bir araç ve şahıslar üzerinde yaptığı araştırmada 2 adet tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Şehitkamil ilçesi Prof. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde Yunus Timleri tarafından yapılan yol kontrollerinde, durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Edinilen bilgiye göre araç içerisinde yapılan aramada E.T. ve S.Y. isimli şüpheli şahıslardan 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 adet fişek ve 2 adet şarjör, satışa hazır şekilde bulunan fişek diye tabir edilen alüminyum folyoya sarılı vaziyette 36 adet metamfetamin uyuşturucu maddesi, kağıda sarılı vaziyette 4 adet esrar maddesi ve şeffaf poşet içerisinde 22 adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

Öte yandan yakalanan şahısların yapılan arama kaydı sorgulamalarında E.T. isimli şüpheli şahsın Gaziantep 2.Sulh Ceza Hakimliğince 'Fuhşa Teşvik Etmek' suçundan arandığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön