Gaziantep'te Jandarma, yol kapatmak isteyen köylülere izin vermedi

Tarih: July 28, 2018 Kategori: , , ,
Gaziantep'te Jandarma, yol kapatmak isteyen köylülere izin vermediGaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde, sık sık meydana gelen kazalardan dolayı D-400 Karayolu'nu kapatmak isteyehn köylülere jandarma ekipleri izin vermedi.

Gaziantep-Nurdağı arasındaki D-400 Karayolunda sık sık meydana gelen ölümlü trafik kazalarını protesto etmek için Nurdağı Kırsal Sakçagözü mahallesinin saklı bahçe parkı önünde toplanan köylülere jandarma izin vermedi.

Gaziantep-Nurdağı D-400 Karayolunun 30 kilometresinde toplanan vatandaşlar, yolun çift şeritli duble yol olmasını istediklerini belirtmek için yolu trafiğe kapatmak istedi. Yaklaşık 50 kişilik gruba uyarı yapan Jandarma ekipleri, kalabalığa  uyarıda bulundu.

Olayı duyarak Sakçagözüne gelen Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, toplanan grupla ve Nurdağı Jandarma Komutanı ile görüşerek, yol konusunda daha önce yetkilere yol konusunu ilettiklerini ifade etti. Yolun en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Yıldırır, guruptan dağılmalarını istedi.

Nurdağı İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Sevindi ve Belediye Başkanı Yıldırır, Gurupla konuşarak dağılmaları konusunda ikna etti.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön