Cinsel Rüyaların Anlamları

Tarih: January 26, 2011 Kategori: , ,
 Sıkça gördüğünüz cinsel içerikli rüyanızın ne anlama geldiğini biliyor musunuz?
Ne anlama geliyor?
Hiç birlikte olduğunuz kişi dışında başkasıyla aynı yatakta olduğunuzu gördünüz mü? Üzülmeyin bu birlikte olduğunuz kişiyi aldattığınız anlamına gelmiyor. Bu bilinç altınızda neler olup bittiğine dair size fikir veriyor? Evlilik terapisti Sharon Gilchrest O'Neill, "Eğer rüyalarımıza dikkat edersek rüyalarımızdan çok fazla şey öğrenebiliriz. Belki hayatımızda bir şeyleri gözden kaçırıyoruzdur ya da ilişkimizde düşünmek bile istemediğimiz bir problem vardır. Bunu düşünmek bile istemeyiz" diye belirtiyor.


Patronla seks: Gerçekten hoşlanıyor muyum ve ya çok fazla 'Mad Men' mi izliyorsunuz?
Rüya uzmanı Lauri Quinn Loewenberg'e göre rüyanızda patronunuzla seks yaptığınızı görmek ondan gerçekten hoşlandığınız anlamına gelmez. Rüyada patron görmek kendi hayatınızda kendine çok fazla güvenen ve iddialı biri olduğunuzu gösterir.
Çalışanıyla seks yaptığı gören kişi sayısı da oldukça fazladır. Asla partner olarak düşünemeyeceğiniz, dönüp bakmayacağınız kişilerle seks yapmak ne anlama gelir? Ona hayransanız veya düşman olarak görüyorsanız bu tür rüyalar görebilirsiniz. Bu çalışan olmak istediğiniz anlamına gelmez ancak çalışanınızda kendiniz için istediğiniz birşeyşler vardır.

Eski sevgili/eşle seks yapmak: Asla demiştim belki yanıldım?
Rüya uzmanı Lauri Quinn Loewenberg'e göre, eski sevgilinizle seks yaptığınızı görmek, yeni ayrıldıysanız ve yalnızsanız beyninizin duygusal sorunları çözmeye çalıştığını gösterir.
Özellikle ayrılmayı isteyen taraf siz değilseniz bu durum daha çok gözlenir. Ancak sıklıkla bu rüya, yeni ilişkisi olanların bazı şeyleri anlamasını sağlar. yeni biriyle beraberken görülen bu rüyalar ilişkinizin biraz rutinleşmeye başladığını gösterir. Eskiler o anki tutku, aşk durumunuzun yüksek olduğunu gösterir
Yabancıyla seks: Bu tür şeyler yapacak biri değildim. Öyle miyim?
Terapiste başvurmadan önce bilmeniz gereken şey; Rüyanızda seks yaptığınız yabancı kişi...SİZSİNİZ! Büyük enerji, cesaret isteyen ve utanmadığınız bir şeyler yaptınız mı? Rüya uzmanı Lauri Quinn Loewenberg'e göre, rüyanızdaki erkek, kendi başarılarından gururlanan sizsiniz. Eğer birlikte olduğunuz kişi ünlü biriyse daha iyi. Rüyanızda neden George Clooney'i gördüğünüzün gerçekten analiz edilmesini istiyor musunuz? Eğer rüyanızdaki kişi hiç beklemediğiniz kişiyse ünlü erkeklerle ilgili ne düşündüğünüzü kendi kendinize sorun.
"Rüyalarımızda çok narsist olabiliyoruz. Yani kendi kendinize sorun bu karakterde biri olup olmadığınızı değerlendirin" diyor Loewenberg.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön