Suriyeliler Birbirine Girdi: 2 Ölü

Tarih: July 26, 2015 Kategori: ,
Gaziantep’te iki Suriyeli aile arasında sigara içme yüzünden başlayan dedikodu, cinayetle sonuçlandı. 2 kişinin öldüğü olayda bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Münifpaşa Mahallesi Haleplioğlu Sokak’ta gerçekleşti. Suriyeli  21 yaşındaki Yusuf Ali Murat, 20 yaşındaki karısı Haldiye Murat’ı yaklaşık 20 gün önce evinde sigara içerken yakaladı. Yusuf Ali Murat, kayınpederiyle birlikte eşini sopayla dövdü.

Sigara içme yüzünden başlayan dedikodu, aynı evde yaşayan Cumba ailesini de içine aldı. Dedikoduların büyümesi üzerine, aile büyüğü Hüseyin Üveys, iki aileyi barıştırmak için bir araya getirdi.

Ancak, barış buluşması kanlı bir hesaplaşmaya döndü. iki aile fertlerinni bir araya geldiği buluşmada, tartışmada şiddetlenince, Hüseyin Cumba yanında bulunan ekmek bıçağı ile Yusuf Ali Murat’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hasan Cumba ise Muhammed Ali’yi bıçaklarken, araya giren Hüseyin Üveys’de bıçak darbesi alır.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine acil 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Hüseyin Üveys ve Yusuf Ali Murat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirirken, olayda ağır yaralı olan Muhammed Ali Murat’da tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön