GAZİANTEPLİLERİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ DÜLÜK TABİAT PARKI

Tarih: January 19, 2015 Kategori: , ,

Hafta sonu tatilini ve güzel havayı fırsat bilen Gaziantepliler, Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı’na akın ederek, piknik yaptılar. Güneş, yeşil manzara ve karın tadını çıkaran çocuklar, Dülük Tabiat Parkı’nı gezip hatıra fotoğrafı çektirdi.
"DÜLÜK TABİAT PARKININ BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİĞİNE HAYRAN KALDIK"

Kar ve soğuk havaların ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte, Gaziantepliler hafta sonu tatilini Dülük Tabiat Parkı’nda piknik yaparak çıkardı. Aileler, mangal yakıp kebap yaparken, çocuklar ise kartopu oynayarak günün tadını çıkardı. Dülük Tabiat Parkı içerisinde gezme imkanı da bulan vatandaşlar, Biyolojik Gölet ve Biyolojik Şelale önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Temiz havanın ve güzel ortamın tadını çıkarttıklarını ifade eden vatandaşlar, “Hafta sonu tatilini ve havanın güzel olmasını fırsat bilerek, ailelerimizle birlikte, Dülük Tabiat Parkına piknik yapmaya geldik. Hafta içi yağan kar ile birlikte Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan; Biyolojik Şelale, Biyolojik Gölet ve yüzlerce bitki türünün karın beyazlığına bürünmesiyle birlikte ortaya çok güzel görüntüler çıkmış. Dülük Tabiat Parkının büyüleyici güzelliğine hayran kaldık. Çocuklarımız burada hoş vakit geçirirken, bizlerde, hafta içi yorgunluğunu piknik yapıp dinlenerek geçirdik. Bizlere böylesine güzel bir yeri kazandıran başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.


HAFTA SONU TATİLİNİ VE GÜZEL HAVAYI FIRSAT BİLEN GAZİANTEPLİLER, ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ DÜLÜK TABİAT PARKI’NA AKIN EDEREK, PİKNİK YAPTILAR. GÜNEŞ, YEŞİL MANZARA VE KARIN TADINI ÇIKARAN ÇOCUKLAR, DÜLÜK TABİAT PARKI’NI GEZİP HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ.






 







Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön