Türkiye'nin Konuştuğu Gaziantepli

Tarih: January 18, 2015 Kategori: ,

Bahçesine Sığınan Köpeklere Elektrikli Battaniye Aldı

- Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kişi, evinin bahçesine 6 yavrusuyla sığınan köpek için yaptığı yuvaya elektrikli battaniye de koydu - Köpeklere sahip çıkan Demir: "Havalar ısınıncaya kadar köpeklere bakmayı düşünüyorum"
- İslahiye ilçesinde bir kişi, evinin bahçesine 6 yavrusuyla sığınan köpek için yaptığı yuvaya, soğuk havadan korunabilmeleri için elektrikli battaniye de koydu.
İlçeye bağlı Hacıali Öztürk Mahallesi'nde yaşayan ve bir yerel gazetede çalışan 51 yaşındaki Zeynel Abidin Demir, kendilerine sığınan köpeklere sahip çıktı.
Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir köpeğin evlerinin yakınında doğum yaptığını söyledi.
Havanın soğuk olması nedeniyle yavruları eski tahta masayı kırarak geçici olarak yaptığı yuvaya yerleştirdiğini belirten Demir, annenin de yavruların yanına geldiğini anlattı.
Evinin bahçesinde doğum yapan köpekleri misafir olarak kabul ettiğini dile getiren Demir, havanın soğuk olması nedeniyle köpekler için ateş yaktığını ifade etti.
Buna rağmen köpeklerin üşümesi üzerine elektrikli battaniye almaya karar verdiğini aktaran Demir, "Aldığım elektrikli battaniyeyi yuvanın altına serdim. Böylelikle hayvanların üşümesinin önüne geçtim" dedi.
Hayvanları sevdiğini vurgulayan Demir, kızının, anne köpeğin adını "Benjamin" koyduğuna işaret ederek, havalar ısınıncaya kadar köpeklere bakmayı düşündüğünü sözlerine ekledi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön