Şahinbey Belediyesi’nden Yardımlar

Tarih: January 19, 2015 Kategori: , ,

Şahinbey Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik anlamında yaptığı yardımlardan 2014 yılında 36 bin 955 kişi yararlandı.Sosyal belediyecilik anlayışıyla Gazianteplilere insan odaklı hizmetler sunmaya devam eden Şahinbey Belediyesi, 2014 yılında 36 bin 955 vatandaşa, beyaz eşya, kırtasiye, gıda paketi ve mobilya gibi ayni yardımlarda bulundu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ayni yardımların yanı sıra yemek, tekerlekli sandalye gibi desteklerde de bulunduklarını söyleyen Şahinbey 
Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız yolda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Yaptığımız yardımlardan geçtiğimiz yıl, 2014 yılı, itibari ile 36 bin 955 kişi yararlandı. Bu sayı kişi bazlı bir rakam yani aile olarak düşünüldüğünde bunun yaklaşık 2-3 katı bir rakam ortaya çıkıyor. Şahinbey Belediyesi olarak bu yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklerimiz devam ediyor. Yardım ve desteklerimizi gerçek ihtiyaç sahibi olanlara vermeye özen gösteriyoruz. Bu anlamda yardıma muhtaç aileler belediyemize başvurarak yardımlardan yararlanabilirler. Bize destek veren hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön