Şehitkamil Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürün Ele Geçirdi

Tarih: April 01, 2015 Kategori: , ,
Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri market ve bakkallara yönelik yaptıkları denetimlerde çok sayıda son kullanım tarihi geçmiş gıda ele geçirdi.

Denetimler sırasında ekipler, yağ, makarna, çikolata, puding, reçel, mayonez, baharat çeşitleri, üzüm pekmezi ve kola gibi çok sayıda tarihi geçmiş gıda malzemesi ele geçirdi.Halk sağlığını korumak ve işletmelerin daha hijyenik ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak adına denetimlerini aralıksız olarak devam ettiren Şehitkamil Belediyesi Zabıta ekipleri, Pirsultan Mahallesi’nde faaliyet gösteren market ve bakkallara yönelik denetimlerde bulundu.


Özellikle halkın en çok hizmet aldığı marketler üzerinde denetimlerini arttıran zabıta ekipleri, işyerlerindeki ürünleri ve depoları kontrol etti. Ekiplerin kontrolleri sırasında, bazı market ve bakkalların reyonlarında halkın sağlığını tehdit edici bulgulara rastlanıldı. Denetimler sırasında ekipler, yağ, makarna, çikolata, puding, reçel, mayonez, baharat çeşitleri, üzüm pekmezi ve kola gibi çok sayıda tarihi geçmiş gıda malzemesi ele geçirdi. Uygunsuz şekilde çalışma yapan işletmeler hakkında cezai işlem yapan ekipler, gıda denetimlerini zaman zaman yapacaklarını kaydetti.Kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön