Gaziantep'e İsviçreli Gelin

Tarih: May 19, 2015 Kategori: ,
Gaziantep'e İsviçreli Gelin geldi6 yıldır birlikte olan İsviçreli Nadege ile Gaziantepli Mehmet, Araban ilçesinde düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Araban’da yaşayan Zeliha ile Şevket Bazlama’nın oğulları Mehmet Bazlama, 6 yıl önce çalışmak için gittiği İsviçre Lausenne’de Nadege ile tanıştı. 6 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran genç çift için Araban Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda düğün töreni gerçekleştirildi. Düğün, Türk örf ve adetlerine göre yapıldı. Gelinlik giyen Nadege, davul, zurna ve orkestra eşliğinde halay çekti. Düğüne İsviçreli gelinin annesi Lise, babası Daniel Germano ve yakınları da katıldı.

"KIZIMIZIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ"
Kızlarının mutluluğunun kendilerini de mutlu edeceğini belirten baba Daniel ile anne Lise Germano, ’’Kızımız Nadege mutlu olduğu için biz de çok mutluyuz. İsviçre’den Türkiye’ye kızımızın düğün törenini yapmak için geldik. Burada Türk ve Gaziantep yöresi geleneklerine uygun düğün yaptık. Gaziantep yöresinin düğün geleneğini sevdik. Kızımız, Nadege düğün boyunca mutluydu. Kızımızın mutluluğu bizim için çok önemli. İlk defa geldiğimiz Araban ilçesinde damadımız Mehmet’in ailesi ve vatandaşların misafirperverliği bizi mutlu etti, bundan sonra sık sık Araban’a geleceğiz" dediler.
Kaynak:Mega Haber

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön