Gaziantep’te Suriyeli Genç Kız Kendine Zarar Vermek İstedi

Tarih: May 01, 2015 Kategori: ,
Gaziantep’te, sevgilisi tarafından terk edilen Suriye uyruklu genç kız çatıya çıkarak, kendine zarar vermeye çalıştı.

Olay, Güzelkent Mahallesi 221. Cadde üzerinde bulunan 6 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, sevgilisi tarafından terk edilen Suriye uyruklu Zahide K. (18), eline kırık bir cam parçası alıp 6 katlı binanın çatısına çıktı. Binanın çatısında bağıran bir kız olduğunu fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, durumu sağlık ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi.

Çatıya çıkan polisler, Zahide K.’yı konuşarak ikna etmeye çalışken, itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri de hazır bekledi. Suriye uyruklu Zahide K.’nın Türkçe bilmediğini belirleyen polisler, Arapça bilen bir tercüman çağırdı. Genç kız, polisin kendisine yaklaşmasını engellemek için yanında bulunan kırık cam parçasını eline alarak, kendini kesme tehdidinde bulundu.EMNİYET MÜDÜRÜ İKNA ETTİ.
Çatıdan defalarca atlama teşebbüsünde bulunan Zahide K., polisin saatler süren çabaları sonucu ikna edildi. Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Emin Yıldırım’ın elini tutan genç kız, bulunduğu yerden indi. Polis aracına bindirilen Zahide K. tedavi altına alınmak üzere hastaneye götürülürken, genç kızın Lübnan’da bulunan sevgilisi tarafından terk edildiği için çatıya çıktığı öğrenildi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön