Üç gündür kayıp olarak aranan Ayşe, kendini asmış

Tarih: August 06, 2015 Kategori: , , ,
Antalya'da ailesinin 3 gündür kayıp diye aradığı 25 yaşındaki Ayşe Sürücü, evinin salonunda kendini tavana asmış halde bulundu.

Anne ve babasıyla Şirinyalı Mahallesi'nde oturan ve Antalya Havalimanı Free Shop'ta çalışan Ayşe Sürücü'nün ailesi, 3 Ağustos gecesi saat 02.00 sıralarından itibaren kızlarından haber alamadı.
Ertesi gün polise kayıp bildiriminde bulunan aile, kızlarını her yerde aramaya başladı.

Bugün saat 13.00 sıralarında evden ağır koku gelmesi üzerine duvarın köşe kısmındaki vitrinin arkasını kontrol eden anne Aysel Sürücü, kızının kendini asmış cesediyle karşılaştı. Aysel Sürücü  sinir krizi geçirirken, baba Feridun Sürücü çığlıklar üzerine eve koştu. Duvarın köşe kısmını vitrinle kapatarak kendini üçlü priz kablosuyla tavana astığı belirlenen Ayşe Sürücü'nün cesedi,Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

Baba Feridun Sürücü, kızının sürekli salonda yattığını ve o gün gece dışarı çıktığını zannettiklerini belirterek, “Hiç fark etmedik. Koku gelmeye başladığında da klimanın arıza yaptığını sanıp temizlemiştik" dedi. Feridun Sürücü, kızının evlenmek üzere olduğu erkek arkadaşından ayrıldığını ve bunalıma girdiğini, aynı gün işyerinde bazı çalışma arkadaşlarıyla tartıştığını belirterek, "3 Ağustos gecesi saat 01.30 gibi balkonda oturuyor ve çay içiyor. Bir kız arkadaşına da bunları anlatıyor ve bunalımda olduğunu söylüyor. O günden sonra haber alamamıştık"diye konuştu.
Kızını kayıp sandığı dönemde ayrıldığı erkek arkadaşı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Feridun Sürücü, başına bir şey gelmesi durumunda M.B. adlı erkek arkadaşının sorumlu olacağı yönünde şikayetçi olduğunu kaydetti. Sürücü, “Ben kızımı kaybettim. O da ömür boyu vicdan azabıyla yaşasın" diye sitem etti.
Kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön