Gazi Şehrimize Büyük Saygısızlık, 'Antep' Değil Gaziantep

Tarih: September 05, 2015 Kategori: , , ,
Şahinbeylerin öncülüğünde Gaziantep halkının yaptığı örnek savunma sonucunda şehre layık görülen Gazi unvanını, Kanal D televizyonu, bu akşamki ana haber bülteninde gözardı ederek şehrin isimini 'Antep' diye aktardı.


Kanal D televizyonu, bu akşamki ana haber bülteninde yayınlandığı 'Antep Sofrası İstanbul'a Taşındı' başlıklı haberinde, Gazi şehrimize büyük haksızlık yaptı. Kanal D, Gazi unvanını gözardı ederek şehrin ismini haberin başından sonuna kadar 'Antep' diye lanse etti. Gaziantepliler, "Bayrak şehidi" Şahinbeylerin öncülüğünde 6 bin 317 şehit verme pahasına tarihe mal olacak örnek bir savunma yaparak 11 ay boyunca işgal kuvvetlerine karşı yokluk içerisinde kahramanca mücadele vermişti. Bu sayede Gazi unvanına layık görülen ve böylece verdiği mücadele ile de özel bir yer edinen şehir, ne yazık ki Kanal D ekranlarında sadece 'Antep' diye gösterildi.

Daha önce de bazı TV kanallarınca Gazi şehrimize yönelik yapılan bu saygısızlığı, Kanal D televizyonu da ana haber bülteninde tekrarlamış oldu.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön