Suriyeli cinayet: 1 ölü, 2 yaralı

Tarih: September 19, 2015 Kategori: , , ,
16 yaşındaki Suriyeli çocuk alacağı olduğunu iddia ederek işten çıkartıldığı seramik şirketindeki 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.

Küçükçekmece’de, 16 yaşındaki Suriyeli çocuk alacağı olduğunu iddia ederek işten çıkartıldığı seramik şirketindeki 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, 5 ay önce seramik şirketinde işe giren Suriyeli M.S.C (16), dün akşam saatlerinde İnönü Mahallesi Güneş Sokak’taki seramik şirketine gitti.
200 TL ALACAĞI İÇİN İŞ YERİNE GİTTİ
Şirkette bulunan kişilere 2 ay önce iş yerinden 200 lira alacağını istediği ve bu yüzden işten çıkarıldığını söyleyerek, şirket yöneticileriyle tartıştı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine zanlı M.S.C. tartıştığı şirket yetkilileri Osman Çoban, yeğeni Arzu Kılıç ve Kılıç’ın eniştesi Abbas Güney’i bıçakladı. Osman Çoban (55), kaldırıldığı Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 10 yerinden bıçak darbesi alan Arzu Kılıç ve elinden yaralanan Abbas Güney de aynı hastanede tedavi altına alındı.
Zanlı M.S.C ise Küçükçekmece Asayiş Büro ekiplerince üzerindeki 2 bıçakla birlikte gözaltına alındı. Bıçaklar da incelenmek üzere emniyetin kriminal laboratuvarına gönderildi. Şüpheli M.S.C. yaşı küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. M.S.C’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
kaynak:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön