Anne kız 17 yaşındaki çocuğa yaptıkları

Tarih: October 28, 2015 Kategori: , , ,
 Bandırma İlçesi’nde kapalı pazar yerinde yerde hareketsiz bulunan 17 yaşındaki M.S., kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Sentetik uyuşturucu kullandığı iddia edilen M.S.’ye uyuşturucu temin ettiği öne sürülen Türkan G. ve kızı Şükriye G. gözaltına alındı.

Bandırma 17 Eylül Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden kapalı pazaryerinin yanında yerden yatan bir kişi olduğunu görenler polis ve sağlık ekibini aradı. Gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan M.S., Bandırma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan M.S., ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırıldı. M.S. burada doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uyuşturucu veya alkol nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirilen M.S.'nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

M.S.'nin uyuşturucu madde kullandığı şüphesi üzerine Bandırma Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Büro Amirliği ekipleri, soruşturma başlattı. Ölen kişiye sentetik uyuşturucu temine ettiği iddia edilen Türkan G. ve kızı Şükriye G., Bandırma'nın Çınarlı Mahallesi 52 Sokak'ta bulunan evlerinde gözaltına aldı. İki kadının ev ve üzerlerinde 16 Ecstasy hap ve 10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan Türkan G. ve kızı Şükriye G.'nin sorgusuna başlandı.
kaynak:ahaber


Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön