Emniyet müdürü ile eşi kazada hayatını kaybetti

Tarih: November 30, 2015 Kategori: , , ,
Malatya’da gerçekleşen trafik kazasında iki aracın çarpışması sonucu emekli emniyet müdürü, eşi ve bir vatandaş hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de ağır yaralandı.

Malatya-Adıyaman karayolu Erkenek Mahallesi yakınlarında gerçekleşen kazada, astsubay olduğu öğrenilen Hüseyin Sayıoğlu’nun kullandığı 44 FY 747 plakalı araç, karşı yönden gelen Gaziantep’in Islahiye İlçesi eski emniyet müdürü Enver Soylu’nun kullandığı 02 KA 400 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Feci kazada emekli emniyet müdürü Enver Soylu(55) ile eşi Serpil Soylu(45) ve diğer araçta bulunan Nezahat Sayıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Hüseyin Sayıoğlu ile Furkan Soylu kazada ağır yaralandı.

Yaralılar ambulansla ilk önce Doğanşehir Devlet Hastanesi ardından burada yapılan müdahalelerinin ardından Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza sonrası nöbetçi savcılığın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölen 3 kişinin cenazeleri Doğanşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön