Telekomdan kablo hırsızlığı güvenlik kamerasında

Tarih: November 20, 2015 Kategori: ,
Gaziantep'te Telekom Müdürlüğünde yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Nizip ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom Müdürlüğü garaj bölümünde, sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, Emin Ş. (18) ve Şükrü D. (18) isimli iki şahıs sabah erken saatlerde kapısından atlayarak girdikleri Telekom garajında bulunan iletişim kablolarını çuvala doldurduktan sonra yine aynı şekilde kapıdan atlayarak uzaklaştı. Bu sırada Telekom Müdürlüğüne ait güvenlik kameraları kayıttaydı ve hırsızlık anını saniye saniye kaydetti.

POLİS ŞAHISLARI YAKALADI
Hırsızlık zanlısı kişilerin sabah saatlerinde Telekom'dan çıktıklarını gören mahalle sakinlerinin ihbarı sonrası gelen Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırma sonrası yaşanan kovalamaca sonucu şahısları yakaladı. Emniyetteki ilk ifadelerinde suçlamaları reddeden şahıslar güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkınca suçlarını itiraf etti.

Şahıslardan Şükrü D.'nin daha önceki bir hırsızlık olayından aranması olduğu, Emin Ş'nin ise hırsızlıktan bir çok suç kaydı olduğu iddia edilirken, bu kez yakayı ele veren şahıslar yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön