Boşandığı eşi tarafından öldürüldü

Tarih: December 22, 2015 Kategori: , ,
Trabzon'da 56 yaşındaki Dursun Öksüz, boşandığı eşi 43 yaşındaki Nuray Berber'i başına tek el ateş ederek öldürdü.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında 1 No'lu Erdoğdu Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana geldi.
Nuray Berber'in yaşadığı eve giden Dursun Öksüz, geç saatlere kadar dışarıda gezdiğini ileri sürdüğü eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dursun Öksüz'ün tabancayla ateş ettiği Nuray Berber'i öldürdü. Kaçan Dursun Öksüz, bu sabah yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Boşanma davası açan eşini yaraladı, kayınbiraderini öldürdü

Samsun'un Bafra İlçesi'nde Ümit Y., boşanma davası duruşmasına giden ayrı yaşadığı eşi Melike Y.'yi ağır yaraladı, erkek kardeşi Abdullah Öztürk'ü öldürdü. Güvenlik güçleri Ümit Y. ile birlikte 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, bu sabah Samsun'un Bafra İlçesi'nde meydana geldi. Aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu belirtilen Melike Y., eşine Ümit Y.'den boşanmak için dava açtı. Boşanma davasının duruşması için kardeşi Abdulah Öztürk'ün yönetimindeki 55 JK 469 plakalı otomobille yola çıkan Melike Y.'nin önü, eşi Ümit Y. ile 3 kişinin bulunduğu 55 ND 797 plakalı otomobille kesildi.

Çıkan tartışmada Ümit Y., eşi Melike ile kayınbiraderi Abdullah Öztürk'e kurşun yağdırdı. Abdullah Öztürk olay yerinde ölürken, Melike Y. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından Ümit Y. ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgilisoruşturma sürüyor.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön