Gaziantep'te soygun girişiminde çatışma çıktı! Yaralılar var

Tarih: December 31, 2015 Kategori: , ,
Gaziantep’te soygunu fark eden kuyumcu dükkanının sahibi ile 4 silahlı ve maskeli soyguncu arasında çatışma çıktı. Çatışmada, kuyumcu ve 2 soyguncu yaralandı.

İddiaya göre, Gaziantep'in Hafız Tevfik Caddesi’nde bulunan Vahdettin Demir’e ait kuyumcu dükkanı akşam saatlerinde maskeli ve eli silahlı 4 kişi tarafından soyulmak istendi. Soygun girişimi esnasında iş yerinde namaz kılan kuyumcu Vahdettin Demir, kilitli olan kapının zorlandığını fark edince dükkandaki av tüfeğini alarak soygunculara ateş açtı.

İşyerindeki Vahdettin Demir’i gören maskeli soyguncuların da karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Çatışmada, soygunculardan ismi M.K olduğu belirlenen 2 kişi ile kuyumcu Demir yaralandı. Çatışma ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ayağından yaralanan M.K. yakalandı. İsmi öğrenilemeyen yaralı soyguncu ve 2 arkadaşının ise kaçmayı başardığı belirtildi.

Demir ile şüphelilerden M.K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, sağlık ekipleri tarafından kentteki farklı hastanelere kaldırıldı. Kaçan şahısların yan sokakta bulunan 2 adet motosikleti de bırakarak kaçtığı öğrenilirken, olay yerinde bir de tabanca bulunduğu öğrenildi. Polis maskeli kişilerin kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

KARDEŞİ, SOYGUN GİRİŞİMİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
Yaralanan kuyumcu Vahdettin Demir’in kardeşi Şahin Demir’in ise 14 Eylül'de Belkıs Mahallesinde kuyumcuya giren soyguncular tarafından açılan ateş sonucu yaralandığı ve bir gün sonra ise kaldırıldığı hastanede öldüğü ortaya çıktı. Her iki olayın bağlantılı olabileceği ihtimalini de göz önündü bulunduran polis ekipleri, şahısları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön