Kaçakçıların beli kırıldı

Tarih: January 01, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep polisi yine büyük bir işe imza attı. Kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda sigara ve narkotik madde ele geçirildi.

Gaziantep polisi yine büyük bir işe imza attı. Kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda sigara ve narkotik madde ele geçirildi. İşte ayrıntılar..


Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde kaçakçılığın önlenmesi, uyuşturucu madde satıcıları ve bağımlılarına yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalarda;

*İlimiz Şehirlerarası otobüs terminalinde durumundan şüphelenilen ve tedirgin davranışlar sergileyen (N.Ö.) isimli bayan şahsın çantasına narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine gözaltına alınmış, yapılan aramalarda bayanın çantasına gizlenmiş halde 700 gr Metamfetamin uyuşturucu maddesi yakalanmıştır.

*Ayrıca Gaziantep-Nizip karayolunda yapılan uygulamada durumundan şüphelenilen içerisinde (N.K.) ve (E.K.) isimli şahısların bulunduğu 34 plakalı araçta yapılan aramalarda aracın yakıt deposu içerisinde şişelere gizlenmiş halde 2.000 gr Metamfetamin uyuşturucu maddesi yakalanmıştır.

Olaya karışan (N.Ö.), (N.K.) ve (E.K.) isimli şüpheliler haklarında yapılan yasal işlemlere müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmışlardır.

*İlimizde Sahte İçki imalat ve satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarında Çağlayan Mahallesinde tespit edilen büfe ve büfe işletmecisine ait oto yıkama işyerinde yapılan arama sonucunda piyasaya sürülmeye hazır halde muhtelif markalarda 200 şişe sahte içki ele geçirilmiştir.

Sahte içki olayına karışan (S.H.) isimli şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir.

*Uyuşturucu madde satıcıları ve bağımlılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Turan Emeksiz Mahallesi’nde (İ.K.) isimli şüpheli şahsın ikametine yapılan operasyon sonucunda; ikamette yapılan aramalarda evin kiler diye tabir edilen odasında poşetler içerisinde 28 kg Kubar Esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan (İ.K.) isimli şüpheli şahsın daha önceden ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Ticaretini Yapmak’ suçlarından kaydı olduğu tespit edilerek hakkında gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.

* İlimize Doğu İllerinden Gümrük Kaçağı Sigara getirileceği bilgisi üzerine araçlar üzerinde yapılan arama ve kontrollerde toplamda 600.000 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir.

Gümrük Kaçağı Sigara Kaçakçılığı ile ilgili olaya karışan 12 şüpheli şahıs yakalanmış olup, şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edilmişlerdir.
kaynak:bizdevarızgazetesi

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön