45 günlük bebeğini pencereden düşürdü

Tarih: February 21, 2016 Kategori: , ,
elazığda 45 günlük bebeğini pencereden düşürdüElazığ'da bir anne ateşi çıkan 45 günlük bebeğini, 3. katta bulunan evlerinin penceresinden aşağı düşürerek ölümüne sebep oldu


Olay, Fevzi Çakmak mahallesinde meydana geldi. Suna ve Mehmet Yıldırım’ın 45 gün önce dünyaya gelen Eren adını verdikleri oğlu dün akşam yatağında rahatsızlanarak ateşi çıktı.Anne Suna Yıldırım, ateşini düşürmek için bebeği pencereye çıkardı.

BEBEK ELİNDEN KAYDI
Anne Yıldırım, bir süre burada beklettiği Eren bebeği bir anda elinden düşürdü. Beton zemine çakılan 45 günlük bebek Eren Yıldırım, komşuların haber vermesi üzerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen bebek Eren Yıldırım kurtarılamadı.

Bebeğini elinden düşürdüğü sırada fenalık geçiren anne Suna Yıldırım da, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

8 YIL SONRA ANNE OLMUŞTU

Suna Mehmet Yıldırım çiftinin 8 yıl önce evlendikleri ve hiç çocukları olmadığı, 45 gün önce dünyaya gelen ve adını Eren koydukları bebeklerinin dün akşam rahatsızlanarak ateşi çıktığını, annesi Suna Yıldırım’ın hava alması için pencereye çıkardığı sırada Eren bebeğin elinden kayarak yere düştüğünü anlattığı belirtildi.
kaynak:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön