Gaziantep'te markete bombalı saldırı!

Tarih: February 07, 2016 Kategori: , ,
Gaziantepte markete bombalı saldırı yapıldı.Gaziantep'te kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından, markete silahla bir el ateş edilip, el yapımı patlayıcı atıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Esentepe mahallesinde bulunan bir markette gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kızılırmak geçidi üzerinde bulunan bir markete bir el ateş edildikten sonra, el yapımı patlayıcı atıldı. Olayda marketin içi harabeye dönerken, o sırada içeride bulunan market sahibi Müslüm Taşdelen, son anda kendini dışarı atarak canını kurtardı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Market sahiplerinin haber vermesi ile olay yerine gelen polis ekipleri, atılan el yapımı patlayıcı üzerinde incelemelerde bulundu.

Marketin sahibi Müslüm Taşdelen, marketi kapattığı sırada, bir el silah sesi duyduğunu ve hemen ardından da içeriye bir madde atıldığını söyledi. Taşdelen, "Silah sesini duyunca hemen dışarı koştum. Bu sırada içeriye atılan madde büyük bir gürültü ile patladı. Kim olduğunu göremedim" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön