Gaziantep’te silahlı kavga! Yaralılar var

Tarih: February 29, 2016 Kategori: , ,
kız meselesi Gaziantepte silahlı kavga Yaralılar var Gaziantep’te ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir araç silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 2 kişi ağır yaralandı.

Gaziantep’te ‘kız meselesi’ yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir araç silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 2 kişi ağır yaralandı. Şahinbey İlçesi Şahintepe Mahallesi 400. Cadde üzerinde gece 04 sularında Mercedes marka bir aracın silahlı saldırıya uğradığı ihbarını alan polis ekipleri ve 112 acil sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde 06 N 8595 plakalı bir araca çapraz ateş edilerek 24 adet  mermi sıkıldığını tespit  etti.

Kız meselesi yüzünden çıktığı öğrenilen silahlı araç kurşunlama olayında Cumali isimli şahıs ve arkadaşları, Oska civarındaki seyir halindeki aracın önünü kestikleri ve çapraz ateş ettikleri öğrenildi. Olayda Yılmaz K. Ve Ömer K. İsimli şahısların çeşitli yerlerinden yaralandıkları , tedavi için Gaziantep Üniversitesi Şahinbey araştırma hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, her iki yaralının hayati tehlikelerinin devam ettiği ve olaya karışan şahısların yakalanma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
kaynak:megahaber

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön