Polisten kaçtı, linç edilmek istendi

Tarih: February 24, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep’te polisten kaçan bir zanlı, kovalamacada önce kaza yaptı. Araçtaki silahları alarak yaya kaçan şahıs, tekrar kıstırılınca bu kez kafasına silah dayayarak intihar etmek istedi.

Polis ekipleri tarafından ikna edilen zanlı linç edilmek istendi.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’te gece saatlerinde şüphe üzerine polisin durdurmak istediği Deniz Armutçuk idaresindeki 33 BEH 20 plakalı araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

Bir süre polislerden kaçmayı başaran Deniz Armutçu idaresindeki otomobil, Adem Daşkın idaresindeki 27 FY 890 otomobile çarptı.
Kazada yaralanan olmazken, araçtaki pompalı tüfek ve silahı alan Armutçuk, yaya olarak kaçmaya başladı. Savcılık Mahallesi Altın Sokak üzerinde bir otelin girişinde tekrar kıstırılan Armutçuk, elindeki silahı zaman zaman kafasına götürerek, zaman zaman küfür ve tehditler savurdu.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ
Olası bir terör saldırısı ihtimali nedeniyle polis ekipleri güvenlik tedbiri aldı. Polislerin uzun uğraşları sonucu Deniz Armutçuk, silahını polislere vererek teslim oldu. Bu kez çevrede toplanan ve olayı terör saldırısı zanneden vatandaşlar zanlıyı linç etmek istedi. Alelacele zanlıyı olay yerinden uzaklaştırarak polis otosuna bindiren polis, olası linç girişimini engelledi.Zanlının ateşli silahlar hakkındaki kanunlara muhalefet suçundan kaydı bulunduğu ve bir başka suçtan ise Asli Ceza mahkemesinden araması bulunduğu belirlendi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön