4 Aydır Kayıp Bu Şekilde Bulundu

Tarih: March 25, 2016 Kategori: , ,
Yaklaşık 4 ay önce sağlık ocağına gitmek için çıktığı evine bir daha dönmeyen 84 yaşındaki Fatma Durak, bir rögar çukurunda ölü bulundu.

Olay öğlen saatlerinde Kılavuz Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar yanındaki boş bir arazide mıntıka temizliği yapan belediye ekipleri, rögar çukurunun yanında bir kadın çantası ve ilaç dolu poşet buldu. Poşetin içinde 84 yaşındaki Fatma Durak’a ait bir kimlik bulan belediye işçisi Hüseyin Bal, durumu mahalle muhtarına bildirdi.

Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri rögar içerisinde bir kadın cesedinin olduğunu tespit etti. Bulunan cesedin 7 Aralık 2015 tarihinde sağlık ocağına gitmek için çıktığı evine bir daha dönmeyen Fatma Durak’a ait olduğu anlaşıldı.

Olay yerine getirilen iş makinesi ile rögar kenarı genişletilerek Durak’ın cesedi Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli tarafından çıkarıldı. Annesinin ölü bulunduğunu öğrenen Fatma Durak’ın kızı Ayşe Gülgeç, olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Arazide mıntıka temizliği yapan belediye işçisi Hüseyin Bal, "Kontrol amirimiz bize burayı temizlememiz için görev verdi. Burayı temizlerken kimliğini buldum. Daha önceden haberlerden kadının kaybolduğunu biliyorduk. Daha sonra mahalle muhtarına bilgi verdim. Bilgiyi verdikten sonra oğlunu falan gönderdi. Daha sonra polis ekipleri geldi. Çukura baktım yastık sandım biraz suyun içerisindeydi. Su kaplı olduğu için cenaze olduğunu fark edemedim. Polis ekipleri geldiğinde cenaze olduğunu fark ettiler" dedi.

Fatma Durak’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
kaynak:milliyet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön