Bir Evde 3 Ceset Bulundu

Tarih: March 06, 2016 Kategori: , ,
zonguldakta Bir Evde 3 Ceset BulunduZonguldak'ta, tek katlı evde 2 kadın, 1 erkek cesedi bulundu. Polis cinayet ihtimali üzerinde duruyor

Saat 14.00 sıralarında ihbar üzerine Çınartepe Mahallesi Baruthane Sokak'ta yol kenarındaki tek katlı eve giden polis ekipleri, 2 kadın ve 1 erkek cesediyle karşılaştı. İlk incelemede, cezaevinden yeni çıkan Burak D.'nin, annesi Hilmiye D. ve kızkardeşini tabanca ile öldürüp aynı silahla intihar ettiği belirlendi. Polis, evin bulunduğu sokağa güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Çok sayıda polisin yönlendirildiği evde incelemeler sürüyor.

İki çocuk  annesi kadın birlikte yaşadığı adamı öldürdü

Bir cinayet haberi de Giresun’dan geldi. Güce ilçesinde 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Filiz Gedik ile birlikte yaşadığı Muammer Yılmaz (43) arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Birlikte yaşadığı Yılmaz ile zaman zaman tartışan Gedik, annesinin evine döndü. Geçen hafta barışan Filiz Gedik ile Muammer Yılmaz arasında öğle saatlerinde yine tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada iddiaya göre Filiz Gedik, tabancayla Yılmaz’a kurşun yağdırdı.

Muammer Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayetten sonra Filiz Gedik gözaltına alınırken, Muammer Yılmaz’ın cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayette kullanılan tabancanın Muammer Yılmaz’a ait ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön