Tartışmada silahlar konuştu: 2 ölü, 6 yaralı!

Tarih: March 09, 2016 Kategori: , ,
Aksaray'ın Eskil ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, Eskil ilçesi Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve yeğeni öldü, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskil ilçesinde Ramazan E. Süleyman E., Muhittin E. ve Abdurrahman E. henüz belirlenemeyen bir nedenle Eskil İlçesi Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu (49) ve yanındaki akrabalarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan E. ve Süleyman E. araçlarında bulunan av tüfekleriyle Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve akrabalarına ateş etmeye başladı.

 Kavgada Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu, akrabaları Rıfat Koyuncu (41), Mehmet Ali Koyuncu (20), Sadettin Koyuncu (42), Mustafa Koyuncu (28), Mehmet Koyuncu (21), Halil İbrahim Koyuncu (30) ve 20 yaşındaki Mehmet Koyuncu yaralandı.

Mahallede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Eskil İlçesi Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve yeğeni Halil İbrahim Koyuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan 6 kişinin ise sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen Süleyman E., Ramazan E. ve Muhittin E., olaydan sonra kayıplara karıştı. Şüphelilerden Süleyman E. ve Abdurrahman E., Eskil ilçesinde, Ramazan E., Konya girişinde Aksaray polisi tarafından yakalanırken, darp edilerek yaralanan Muhittin E. ise Konya'da Aslım Caddesi üzerinde Konya polisi tarafından yakalandı. Şüphelilerden Ramazan E., Aksaray'a götürülürken, yaralı olan şüpheli Muhittin E. ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olayın ardından polis ekipleri, kavganın gerçekleştiği sokakta güvenlik önlemi alarak geniş çaplı inceleme yaptı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
kaynak:sabah

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön