Vincin çarptığı okulun bahçe duvarı yıkıldı, 2 çocuk öldü

Tarih: March 30, 2016 Kategori: , , , ,
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi'nde Turgut Özal İlkokulu'na örülen güvenlik duvarlarını taşıyan bir vincin çarparak devirdiği okul duvarının altında kalan 2 çocuk öldü, 1 çocuk da ağır yaralandı

Olay Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi Benusen Mahallesi'ndeki Turgut Özal İlkokulu'nda bu akşam saatlerinde meydana geldi. Okulun çevresine örülecek beton güvenlik duvarını taşıyan bir vinç, okulu çevreleyen duvara çarparak yıktı. Olay sırasında bahçedeoyun oynayan 3 çocuk yıkılan duvarın altında kaldı.

Çevreden yardıma koşanlar tarafından yıkılan duvar altından çıkarılan çocuklar olay yerine çağırılan ambulanslarla Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil

serviste müdahalesi yapılan ve henüz kimlikleri açıklanmayan çocuklardan 2'si kurtarılamayarak hayatını kaybetti, ağır yaralı diğer çocuk ise tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polis, detaylı inceleme yaptı. Bölgede toplanan halk, duvara çarparak yıkan vince taş atıp camlarını kırdı. Polis, öfkeli grubu güçlükle sakinleştirebildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön