Gaziantep ve Kilis'te dehşet günü!

Tarih: May 01, 2016 Kategori: , , , ,
Gaziantep ve Kilis bugün dehşeti yaşadı...

Gaziantep'teki saldırıda yaralananların yakınları hastanelere akın ederken, hastanelerde de geniş güvenlik tedbirleri alındı. Şehitkamil ilçesinde bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda 2 polis şehit olurken, 18’i polis 22 kişi de yaralanmıştı. Saldırının ardından olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Gaziantep'teki hastanelere sevk edildi. Yaralı yakınları ise olayın ardından hastanelere akın etti. Polis ekipleri, hastanelerin çevresinde de geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Öte yandan hastanelerde 18'i polis 22 yaralının tedavisinin devam ettiği, yaralılardan 3 polisin durumunun ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

SURİYE TARAFINDAN ATILAN 4 ROKET SONUCU 8 KİŞİ YARALANDI
Bugün Suriye tarafından atılan 4 roket mermisinin Kilis kent merkezine düşmesi sonucu 3’ü Suriyeli 8 kişi yaralandı.

İlk roket, sabah saat 07.00 sıralarında Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Çukur Sokak üzerindeki bir evin duvarına isabet etti. İkinci roket ise Şehit Sakıp Mahallesi İşpirpaşa Çeşmesi yakınına, üçüncü roket ise 11.00 sıralarında ise Kartalbey Mahallesi’ne düştü. Son roket ise boş araziye düştü, 3’ü Suriyeli 8 kişi yaralandı. Çok sayıda araç, ev ile iş yeri büyük zarar gördü.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön