Gaziantep'de IŞİD hücre evine baskın!

Tarih: May 23, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'in Gazikent mahallesinde polis IŞİD'e ait bir hücre evine operasyon düzenliyor. Kimsenin yaklaştırılmadığı bölgeden bir patlama sesi ve birkaç el silah sesi duyulduğu öğrenildi

19 Mayıs'ta Gaziantep'te bir hücre evine yapılan polis baskınında çatışma çıkmış, üzerine giydiği canlı bomba yeleği ile uyuyan IŞİD'in Türkiye sorumlusu Yunus Durmaz kendini patlatmıştı. Bugün benzer bir operasyon haberi daha geldi. Gazikent mahallesinde polis IŞİD'e ait bir hücre evine operasyon düzenliyor. Kimsenin yaklaştırılmadığı bölgeden bir patlama sesi ve birkaç el silah sesi duyuldu.

VALİ: O CANLI BOMBALARIN HEDEFİ AK PARTİ KONGRESİYDİ
Aranan teröristler listesinin 'Kırmızı kategorisinde' yer alarak başına 4 milyon lira ödül konulan, 4 gün önce Gaziantep'te düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen IŞİD'in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz'ın saldırı hedefinin Ak Parti kongresi olduğu öne sürüldü.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, geçtiğimiz gün ölü geçirilen canlı bomba Yunus Durmaz ve beraberindeki teröristlerin, dün yapılan 2'nci Olağanüstü Ak Parti Kongresi'ne yönelik saldırı planlarının olduğunu açıkladı.
kayank:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön